اطلاعیه برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه‌ تبریز

۱۹ خرداد ۱۴۰۰ | ۱۲:۲۰ کد : ۱۴۱۱۲ اخبار تیکر اخبار

اطلاعیه برگزاری آزمون استخدامی دانشگاه‌ها، موسسات آموزش عالی و پارک‌های علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری در سال ۱۴۰۰

ثبت نام برای شرکت در این آزمون منحصراً به صورت اینترنتی از روز سه‌شنبه ۱۸ خرداد ۱۴۰۰ آغاز و در روز شنبه ۲۲ خرداد ۱۴۰۰ پایان می پذیرد.

متقاضیان باید در مهلت در نظر گرفته شده و پس از مطالعه دقیق دفترچه راهنما که همزمان با شروع ثبت‌نام بر روی درگاه اطلاع‌رسانی سازمان سنجش آموزش کشور قرار خواهد گرفت و همچنین  فراهم نمودن مدارک و اطلاعات مورد نیاز؛ به سایت سازمان سنجش به نشانی sanjesh.org مراجعه کنند.

سیستم ثبت نام آزمون استخدام پیمانی دانشگاه ها و مؤسسات آموزشی پژوهشی و پارکهای علم و فناوری وزارت علوم، تحقیقات و فناوری سال 1400 (کلیک کنید)

دفترچه راهنمای ثبت نام آزمون استخدام پیمانی دانشگاهها، مؤسسات آموزشی، پژوهشی و پارکهای علم و فناوری وزارت علوم تحقیقات و فناوری سال 1400(کلیک کنید)

آزمون روز ۲۲ مرداد ماه سال جاری برگزار خواهد شد.