نحوه ثبت نام الکترونیکی و جدول برنامه زمانی مرحله دوم(مصاحبه) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال ۱۴۰۰ دانشگاه تبریز

۲۸ اردیبهشت ۱۴۰۰ | ۱۳:۲۱ کد : ۱۳۹۶۲ اطلاعیه ها

بسمه‌تعالی

نحوه ثبت نام الکترونیکی و جدول برنامه زمانی مرحله دوم (مصاحبه) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400

دانشگاه تبریز

1- داوطلبین حائز شرایط شرکت در مرحله دوم (مصاحبه) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 دانشگاه تبریز، لازم است پس از مطالعه دقیق اطلاعیه دانشگاه تبریز در خصوص مرحله دوم (مصاحبه) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 از سایت دانشگاه تبریز ضمن ثبت‌نام در این مرحله، مدارک مندرج در بند 3 اطلاعیه دانشگاه تبریز را از طریق نشانی زیر آپلود نمایند.

نشانی اینترنتی برای آپلود مدارک در بازه زمانی 1400/02/30 تا 1400/03/03:

نام کاربری: شماره داوطلبی                 کلمه عبور: شماره پرونده

رعایت نکات زیر در ارسال مدارک لازم است:

الف) حجم هر کدام از فایل‌های آپلودی حداکثر باید 500 کیلوبایت باشد.

ب) مسئولیت عدم ارسال الکترونیکی مدارک بر عهده داوطلبین می‌باشد.

ج) بازه زمانی آپلود مدارک برای کلیه رشته‌محل‌ها 1400/02/30 تا 1400/03/03  است.

د) فرم‌های مصاحبه دکتری سال 1400:
د-1) فرم شماره یک [مخصوص داوطلب] (لطفا جهت دریافت کلیک نمایید)
د-2) فرم تعهد حضور تمام وقت (لطفا جهت دریافت کلیک نمایید)

ه) در صورت بروز مشکل در آپلود مدارک، داوطلبین با شماره تلفن 33392454-041 تماس حاصل نمایند.

2- لطفا جهت دریافت جدول برنامه زمانی مرحله دوم (مصاحبه) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 دانشگاه تبریز کلیک نمایید.

3- لطفا جهت دریافت اطلاعیه مرحله دوم (مصاحبه) آزمون نیمه متمرکز دکتری سال 1400 دانشگاه تبریز کلیک نمایید.