معاون دانشجویی دانشگاه تبریز خبر داد:

انجام تست کرونا (PCR) برای دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشگاه تبریز

1400/01/19 - 10:55 - کد خبر: 40516 نسخه چاپی

نصر: معاون دانشجویی دانشگاه تبریز، از انجام تست کرونا (PCR) برای دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های این دانشگاه خبر داد.

به گزارش نصر، حسین امامعلی پور در این خصوص گفت: از دانشجویان تحصیلات تکمیلی دارای کار عملی و پایان نامه که در خوابگاه ساکن بودند، بعد از بازگشت از تعطیلات عید نوروز به دانشگاه و خوابگاه، تست کرونا (PCR) گرفته شد.
به گفته وی، از ۵۸۸ دانشجوی ساکن در خوابگاه‌های دانشگاه تبریز، تست سریع کرونا قبل از ورود به خوابگاه‌ها گرفته شده است.
وی اضافه کرد: از این تعداد، ۳۲۲ دانشجوی پسر ساکن در خوابگاه فجر و ۲۶۶ نفر دانشجوی دختر ساکن در خوابگاه شهدای این دانشگاه هستند.
امامعلی پور یادآور شد: انجام تست تشخیص سریع کرونا برای دانشجویان این دانشگاه با هماهنگی مرکز بهداست دانشگاه تبریز و مساعدت مرکز بهداشت استان و دانشگاه علوم پزشکی تبریز به‌ صورت رایگان انجام شد.
به نقل از روابط عمومی دانشگاه تبریز، وی، هدف از این اقدامات را حفظ سلامتی دانشجویان و جلوگیری از شیوع ویروس کرونا در جامعه اعلام کرد.
انتهای پیام/
انجام تست کرونا (PCR) برای دانشجویان ساکن در خوابگاه‌های دانشگاه تبریز خبرگزاری ایسنا

نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر