نمایشگاه دستاوردهای مرکز رشد دانشگاه تبریز در مقابله با ویروس کرونا به روایت تصویر ‌

نمایشگاه دستاوردهای مرکز رشد دانشگاه تبریز در مقابله با ویروس کرونا از روز گذشته در تبریز آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه، ۲۱ محصول دانش بنیان توسط ۱۰ شرکت عرضه شده اند که ۵ محصول هم به مرحله تولید انبوه رسیده‌اند.

به گزارش خبرگزاری تسنیم از تبریز، نمایشگاه دستاوردهای مرکز رشد دانشگاه تبریز در مقابله با ویروس کرونا از روز گذشته در تبریز آغاز به کار کرد. در این نمایشگاه، 21 محصول دانش بنیان توسط 10 شرکت عرضه شده اند که 5 محصول هم به مرحله تولید انبوه رسیده‌اند و مابقی محصولات بتدریج به تولید انبوه می‌رسند.

به گزارش تسنیم، دستگاه ضدعفونی کننده به روش مه پاشی (ULV)، نرم افزار آزمایشگاه مجازی، پد الکترونیکی مخصوص آموزش مجازی، کیت اختصاصی تشخیص کرونا با تکنولوژی QRT- PCR، تهیه محلول‌های ضدعفونی دست و سطوح با انواع متد و برپایه‌های نانو و بدون الکل، لباس کار ایزوله ضد ویروس کرونا با ساختار پلاستیکی، دستگاه تصفیه هوا از مهمترین محصولات عرضه شده در این نمایشگاه هستند.

ویروس کرونا , ویروس کرونا , ویروس کرونا , ویروس کرونا , ویروس کرونا ,

انتهای پیام/111/ش