اطلاعیه شماره ۲ آزمون UTET

۲۴ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۸ کد : ۱۳۲۲۶ اخبار

اطلاعیه شماره ۲ آزمون UTET

درخواست شرکت در آزمون UTET دانشجویان محترم مقطع دکتری دانشگاه تبریز بررسی شده است. دانشجویان محترم می­ توانند نتیجه بررسی را با ورود به سامانه سما، از بخش «مدیریت درخواست ­ها» مشاهده نمایند.

آن دسته از داوطلبانی که با درخواست شرکت در آزمون آنها موافقت شده است، لازم است در روزهای چهارشنبه، پنج­شنبه و جمعه ۲۴ لغایت ۲۶ دی ماه سال ۹۹ جهت تکمیل و نهایی شدن ثبت­ نام، به ترتیب مراحل ذکرشده زیر اقدام نمایند.

* لطفا دقت نمایید صرفا دانشجویانی که با درخواست آنها در سامانه الکترونیکی مدیریت درخواست موافقت شده است، می ­توانند از طریق لینک زیر وارد سامانه شوند.

۱) با وارد کردن لینک http://takmili.tabrizu.ac.ir/b1.php   در مرورگر خود، وارد سامانه شوید.

۲) با واردکردن شماره دانشجویی به عنوان نام کاربری، و کد ملی به عنوان کلمه عبور، وارد پنل کاربری خود شود.

۳) در صفحه بازشده جدید، اطلاعات کامل و دقیق خود را وارد نمایید. دقت نمایید که اطلاعات واردشده در کارت شرکت در آزمون و کارنامه نهایی آزمون، مشاهده شده و این اطلاعات با کارت شناسایی شما در زمان برگزاری آزمون تطبیق داده خواهد شد. لذا در واردنمودن دقیق اطلاعات کوشا باشد. پس از وارد کردن اطلاعات، بر روی «ثبت نام» کلیک نمایید.

۴) در صفحه بازشده جدید، با استفاده از لینک مشخص شده از بالای صفحه، نسبت به واریز آنلاین هزینه ثبت­ نام در آزمون (مبلغ ۱۰۰ هزار تومان) اقدام نمایید.

پس از اتمام تراکنش، از صفحه نشان­ دهنده انجام موفق تراکنش screen shop تهیه نموده و یا صفحه مذکور را به عنوان یک فایل jpeg در کامپیوتر خود ذخیره نمایید.

۵) تصویر مدارک درخواست شده را آپلود نمایید. دقت نمایید که تصویر شخصی آپلود شده، در کارت شرکت در آزمون و همچنین کارنامه نهایی آزمون، چاپ شده و با کارت شناسایی شما در زمان برگزاری آزمون، تطبیق داده خواهد شد. بر روی «آپلود مدارک» کلیک نمایید.

۶) پس از انجام مراحل فوق، ثبت ­نام شما نهایی شده است. با مراجعه به وبگاه دانشگاه تبریز در روز چهارشنبه مورخ ۱ بهمن ۹۹ و مطالعه اطلاعیه منتشرشده در آن روز در خصوص آزمون UTET، نسبت به تهیه کارت شرکت آزمون اقدام نمایید.

۷) در صورت تمایل به ورود مجدد به سامانه و تکمیل مدارک تا قبل از دریافت کارت شرکت در آزمون، می ­توانید از طریق لینک ذکرشده در مرحله ۱ و وارد کردن شماره دانشجویی و کد ملی به عنوان نام کاربری و رمز عبور، وارد سیستم شوید.

*فایل pdf اطلاعیه مذکور

سایر اطلاعیه ها: