اطلاعیه زمان و نحوه ثبت نام پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی و کارشناسی ارشد ورودی بهمن

۲۰ دی ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۵ کد : ۱۳۱۹۲ اخبار تصویری

به اطلاع پذیرفته شدگان بر اساس سوابق تحصیلی سال 99 دانشگاه تبریز می رساند؛ ثبت نام اینترنتی این دسته از پذیرفته شدگان بر حسب مقطع طبق جدول زیر بصورت الکترونیکی و از طریق درگاه مدیریت امور آموزشی دانشگاه به آدرسhttps://amozesh.tabrizu.ac.ir  انجام خواهد شد.

- لذا پذیرفته شدگان محترم از مراجعه حضوری به این دانشگاه جداً خودداری نمایند.

* ثبت نام از پذیرفته شدگان کدرشته های دانشکده های «فنی و مهندسی میانه»، «فنی و مهندسی مرند» و «کشاورزی و منابع طبیعی اهر» از طریق آدرس الکترونیکی فوق انجام نمی شود.

*این دانشجویان به وب سایت دانشکده های مربوطه مراجعه و یا با آموزش این دانشکده ها تماس حاصل فرمایند.

- این دسته از پذیرفته شدگان لازم است جهت اطلاع از نحوه ثبت نام با دانشکده های مذکور تماس حاصل نمایند.

* لازم است پذیرفته شدگان محترم مدارک مورد نیاز ثبت نام را طبق دستورالعمل های سازمان سنجش تهیه نمایند.

* قبل از اقدام به ثبت نام، جزئیات و راهنمای مراحل ثبت نام الکترونیکی را به دقت مطالعه نمایید.

فایل pdf راهنمای ثبت نام( کلیک فرمایید)

سایر اطلاعیه ها:

- قابل توجه پذیرفته شدگان مقطع کارشناسی ارشد بر اساس سوابق تحصیلی