پیش همایش «شیخ شهید محمدخیابانی » در دانشگاه تبریز برگزار می شود

۱۷ دی ۱۳۹۹ | ۰۹:۵۵ کد : ۱۳۱۶۰ اخبار

پیش همایش دانشجویی «شیخ شهید محمدخیابانی، مصلح بصیر استکبارستیز» پنج شنبه 18دی ماه در دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این پیش همایش با حضور تعدادی از دانشجویان داخلی و خارجی با رعایت پروتکل های بهداشتی برگزار می شود.
برپایه همین گزارش؛ علاقه مندان می توانند جهت حضور وبیناری در برنامه از طریق لینک Vc5.tabrizu.ac.ir/jamee اقدام کنند.
یادآور می شود: کنگره بین المللی گرامیداشت شهید شیخ محمد خیابانی به منظور بررسی علمی ابعاد شخصیت، اندیشه و مبارزات ضد استعماری و ضد استبدادی آن عالم مجاهد در ۴ محور شرح احوال و زندگی شیخ محمد خیابانی، بعد سیاسی و مبارزاتی، مبانی فکری و شعائر دینی در قیام شیخ و بعد فرهنگی و اجتماعی شخصیت وی، اواخر سال‌جاری و به مناسبت یکصدمین سالگرد شهادت آن مبارز استکبار ستیز در تبریز و تهران برگزار خواهد شد.