معرفی سرپرست مرکز پژوهشی مهندسی و علوم آب دانشگاه تبریز

طی حکمی از سوی رییس دانشگاه تبریز، دکتر جلال شیری، دانشیار دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز به عنوان سرپرست مرکز پژوهشی مهندسی و علوم آب این دانشگاه منصوب شد.
 به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مرکز یک موسسه نوبنیاد است که با توجه به نیازهای فعلی کشور در حوزه مهندسی و علوم آب و سایر شاخه های مرتبط تاسیس شده و به فعالیت خواهد پرداخت.
دکتر شیری جزء یک درصد دانشمندان برتر جهان در چهار سال متوالی اخیر بوده، برنده جایزه دانش آموختگان برتر علمی پژوهشی بنیاد ملی نخبگان، برگزیده علمی قشر بسیج اساتید در هشتمین جشنواره جهادگران علم و فناوری استان آذربایجان شرقی، انتخاب پژوهشگر برتر دانشگاه تبریز، برنده جایزه مؤلف رساله برتر در پنجمین جشنواره ملی مهندسی و مدیریت آب ایران، برنده جایزه مؤلف رساله برتر در دومین جشنواره ملی آثار برتر پژوهشی در حوزه بهره وری، برنده جایزه های مؤلف مقاله برتر در دومین جشنواره ملی آثار برتر پژوهشی در حوزه بهره وری، مشاور رییس اسبق سازمان جهاد کشاورزی استان، عضو مؤسس قطب علمی هیدروانفورماتیک ایران و ... از جمله دیگر دستاوردهای علمی، آموزشی و اجرای این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز است.