اطلاعیه ثبت نام سه ماهه زمستان وام ویژه دکتری صندوق و توسعه بانک نیمسال اول سالتحصیلی سال ۱۴۰۰-۱۳۹۹

۰۷ دی ۱۳۹۹ | ۱۱:۲۸ کد : ۱۳۱۰۶ رویدادها و اطلاعیه ها

به اطلاع دانشجویان  مقطع دکتری روزانه فعال واجد شرایط و غیرشاغل می رساند؛ دانشجویانی که برای سه ماهه پاییز سال 99 وام ویژه دکتری ثبت نام کرده بودند بایستی نسبت به ثبت نام وام ویژه دکتری سه ماهه زمستان نیز در سنوات  مجاز  تحصیلی (8 نیمسال) تا تاریخ 10/10/99 اقدام نمایند. توضیح اینکه برخلاف ترم های قبلی دانشجویان فوق الذکر بایستی دوبار نسبت به ثبت تقاضای وام ویژه دکتری اقدام نمایند.

توجه: دانشجویان دکتری روزانه همزمان نمی توانند از وام ویژه دکتری و وام تحصیلی بهره مند گردند.

توجه: درصورت تقاضای وام ویژه دکتری، تا سقف 15 میلیون تومان یک ضامن و بیشتر از 15 میلیون تومان دو ضامن و بیشتر از 30 میلیون تومان سه ضامن طبق آیین نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان معرفی گردد.

نحوه ثبت نام وام ویژه دکتری بمبلغ ماهانه هفت میلیون ریال برای دانشجویان دکتری روزانه:

• مطالعه دقیق شیوه­نامه پرداخت و بازپرداخت وام ویژه دکتری از سایت صندوق رفاه دانشجویان به آدرس: www.swf.ir از منوی بخشنامه های سال 95و96و99
  • مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه دانشجویان به آدرس bp.swf.ir  جهت تشکیل پرونده و  ایجاد مقطع تحصیلی.
  • تاییداطلاعات دانشجو توسط کارشناسان اداره رفاه و پیگیری تایید از پورتال دانشجویی صندوق رفاه به آدرس فوق.
  • دنلود و تکمیل فرم اعلام شماره حساب بانکی از صفحه اول سامانه سماد و ایمیل آن به کارشناس دانشکده مربوطه.
  • مراجعه به پورتال دانشجویی صندوق رفاه و درخواست وام ویژه دکتری و پیگیری تایید وام از پورتال دانشجویی صندوق.
  • ارسال پستی مدارک ضامن: اصل سند تعهد محضری بانضمام گواهی کسراز حقوق ضامن و کپی آخرین حکم کارگزینی بصورت پیشتاز به کارشناس محترم دانشکده مربوطه اداره رفاه دانشجویان.
  • طبق آیین نامه جدید صندوق رفاه دانشجویان وام ویژه دکتری صندوق رفاه دانشجویان بصورت سه ماهه درچهار نوبت بهار، تابستان، پاییز و زمستانثبت نام می شود.
  • شروع بازپرداخت اقساط وام ویژه دکتری صندوق رفاه پس از پایان سنوات مجاز تحصیلی (8 نیمسال) و با کارمــــزد 4 درصد و با اقساط 60 ماهه خواهد بود.