تقدیر از دانشگاه تبریز بعنوان یکی از دانشگاههای منتخب در گردهمایی«نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری»

دکتر مجیدی رئیس دانشگاه تبریز:

شهر تبریز مهد علم و فرهنگ ،دانشگاه تبریز پیشرو در گسترش علوم انسانی در مقابله  با  بحرانهای اجتماعی

به گزارش روابط عمومی دانشگاه  تبریز در گردهمایی مجازی «نقش علوم انسانی در پژوهش و فناوری»که در دانشگاه  علامه  طباطبائی برگزار شد، از چهره های ماندگار علوم انسانی، خوشه های مشورتی، نظریه پردازان (کرسی های نظریه پردازی موفق) ،دانشگاهای موفق در حوزه علوم انسانی و  واحدهای فناور علوم انسانی تقدیر شد.

در این  مراسم که  به میزبانی مجازی دانشگاه  علامه  طباطبائی و با حضور وزیر علوم ،تحقیقات و فناوری،آیت الله  جوادی آملی،روسای دانشگاهها و اساتید و پژوهشگران  حوزه  علوم انسانی برگزار گردید بخشی از فعالیت های دانشگاه  تبریزبعنوان  یکی از دانشگاههای منتخب در حوزه  علوم انسانی ارائه و دکتر میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه  تبریز سخنرانی نمود.

دکتر مجیدی با اشاره  به اینکه  شهرتبریز از دیرباز بعنوان مهد علم و فرهنگ میباشد افزود: علما و دانشمندان بزرگ همچون  علامه طباطبائی و استاد جعفری، شاعران  ، دوستداران  علم وفرهنگ از این شهربرخاسته اندو  نام تبریز همواره بعنوان  شهر اولین ها در بیشتر رویدادهای علمی و فرهنگی ثبت شده است  و دانشگاه  تبریز بعنوان  بزرگترین  پایگاه  علمی و فرهنگی منطقه  همواره سعی در ایجاد زمینه های مناسب برای فعالیت  پژوهشگران حوزه  علوم انسانی در مقابله  با  بحرانها و آسیب های اجتماعی دارد.

دکتر مجیدی با  اشاره  به اینکه  علوم  انسانی در سه محور تولید بینش جدید، تقویت مداخله مشارکتی وخلق  معنا می­تواند آحاد مردم  را  بطور اعم و پژوهشگران  را  بطور خاص در مقابله با بحرانها یاری نماید افزود: علوم  انسانی با  مطالعات  تاریخی ،فرهنگی و  ساختاری میتواند  به  ریشه شناسی و آسیب شناسی بحرانها پرداخته  و  با  ایجاد بینش جدید  در مخاطبان و افزایش مشارکت  موجب ایجاد آرمانهاو  ارزشهای جدید در جامعه شوند.

رئیس دانشگاه تبریز ضمن  اشاره  به  فعالیت 7 دانشکده و چند پژوهشکده  در حوزه  علوم انسانی در دانشگاه  تبریز افزود: انتشار کتاب مجموعه  مقالات پژوهشگران  علوم انسانی  در خصوص بحران  کروناو عوارض اجتماعی آن،تشکیل  جلسات هیئت اندیشه ورز استان در خصوص آسیبهای  مختلف  اجتماعی از قبیل  خشونت،طلاق ،کودک همسری،اعتیاد و.. و عوارض آنها و ارائه راهکار علمی جهت  ابلاغ و اجرا  به  متولیان  اجتماعی و فرهنگی استان،تشکیل کارگروه مسائل اجتماعی و  انسانی در دانشگاه  و...از دیگر فعالیتهای مهم  دانشگاه  تبریز در حوزه  علوم انسانی میباشند.

شایان ذکر است  در این گردهمایی چهره های ماندگار علوم انسانی، خوشه های مشورتی، نظریه پردازان (کرسی های نظریه پردازی موفق) واحدهای فناور و دانشگاههای منتخب در حوزه  علوم انسانی معرفی وتقدیر بعمل آمد.