استاد برجسته دانشگاه تبریز دارفانی را وداع گفت

دکتر منیره پویای ایرانی، استاد برجسته و بازنشسته گروه زبان و ادبیات فارسی دانشگاه تبریز دار فانی را وداع گفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، استاد فرزانه، دکتر منیره پویای ایرانی، همسر گرامی عارف ربّانی، زنده‌یاد عبدالله واعظ و از آخرین بازماندگان و شاگردان دانشکدۀ ادبیّات دانشگاه تبریز؛ استادان فقیدی چون دکتر منوچهر مرتضوی، استاد قاضی طباطبایی و دکتر عبدالرّسول خیّام‌پور بود.

مرحوم پویای ایرانی در متون دشوار ادبی و دستور زبان فارسی غور، دقّت و وسواس فراوانی داشت. با عشق و علاقۀ زایدالوصفی تدریس می‌کرد. در تعلیم دانشجویان بسیار مصمّم و جدّی بود و اغماض و امساک علمی نداشت. برای دانشجویان مادری مهربان بود و از محققان سخت کوش تتبعات ادبی و تحقیقات تاریخی حوزه زبان و ادبیات فارسی بود.

خانم دکتر پویای ایرانی در طول خدمت افتخار آفرینشان، در کنار تدریس و پژوهش و تألیف مقالات علمی زیاد، در دوره‌های مختلف، مسؤلیّت‌های اجرایی همچون معاونت دانشکدۀ ادبیّات فارسی و زبانهای خارجی، ریاست مؤسّسۀ تحقیقاتی سه علّامۀ تبریزی و مشاور رئیس دانشگاه را عهده ‌دار بود.

دانشگاه تبریز درگذشت این استاد فرزانه و فقید را به جامعۀ علمی و خانوادۀ ایشان تسلیت می‌گوید.