برگزاری برنامه های هفته پدافند غیر عامل سال ۹۹ به صورت مجازی

۱۱ آبان ۱۳۹۹ | ۱۲:۲۷ کد : ۱۲۷۶۶ اخبار

برنامه‌های هفته پدافند غیرعامل از ۵ الی ۱۲ آبان ماه با شعار «مقاومت فعال، تاب آوری حیرت‌انگیز، ایران قوی» با توجه به شیوع ویروس کرونا در فضای مجازی و با ارتباطات از راه دور در سراسر کشورمان برگزار می‌شود.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، کوتاه ترین تعریف پدافند غیر عامل، "دفاع بدون سلاح" می باشد. مجموع اقدام های غیر مسلحانه ای که موجب افزایش بازدارندگی، کاهش آسیب پذیری، تداوم فعالیت های ضروری، ارتقا پایداری ملی و تسهیل میریت بحران در مقابل تهدید ها و اقدام های نظامی دشمن می شود.

سازمان پدافند غیرعامل کشور در سال 1382 بر اساس فرمان مقام معظم رهبری (مد ظله العالی) تشکیل گردید، در سال 1390 به دلیل لزوم ترویج فرهنگ پدافند غیرعامل در آحاد مردم و جامعه و همچنین فعال سازی هر چه بیشتر توانایی ها موجود در کشور و به میمنت سالروز صدور فرمان تشکیل کمیته( سازمان پدافند غیرعامل) هشتم آبان ماه هرسال به عنوان روز پدافند غیرعامل تعیین و این روز پس از تایید مقام معظم رهبری در مورخ 01/08/90 در تقویم کشوری درج و به کلیه وزارتخانه ها، دستگاه ها و سازمان های کشوری و لشکری ابلاغ گردید.