بهسازی و نوسازی آمفی تئاتر شهید محمد سلمانی دانشکده کشاورزی

آمفی تئاتر شهید محمد سلمانی دانشکده کشاورزی پس از بهسازی و نوسازی بازگشایی شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، طی مراسمی و با حضور رییس دانشگاه تبریز، اعضای هیئت رییسه دانشگاه، هیئت رئیسه دانشکده کشاورزی و جمعی از اعضای محترم هیأت علمی و کارکنان دانشکده کشاورزی، آمفی تئاتر شهید سلمانی با مساعدت های معاونت پشتیبانی و منابع انسانی دانشگاه، پیگیری های مدیریت امور فنی و همچنین اقدامات دانشکده کشاورزی، با رعایت پروتکل های بهداشتی بازگشایی شد.

در پروژه بازسازی آمفی تئاتر، علاوه بر اقدامات اساسی و مشاوره هایی که توسط مدیریت امور فنی انجام گرفته، مبلغ ۲۰۰ میلیون تومان مساعدت مالی از طرف دانشگاه صورت گرفت. علاوه بر آن مبلغ ۱۹۰ میلیون تومان نیز توسط دانشکده کشاورزی و از محل درآمدهای اختصاصی هزینه شده است.

در این مراسم، اتاق جلسه دانشکده کشاورزی و کلاس های هوشمند آموزش مجازی نیز که توسط دانشکده تجهیز شده بودند مورد بهره برداری قرار گرفت.