جمع آوری و ارسال بیش از سه هزار جلد کتاب به مناطق محروم آذربایجان شرقی، توسط دانشگاه تبریز

بیش از  سه هزار و 600 جلد کتاب درسی و غیر درسی به مناطق محروم استان توسط دانشگاهیان دانشگاه تبریز جمع آوری و ارسال شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر اصغر ایزدی جیران مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این طرح با هدف همیاری و کمک به ارتقای سطح آموزشی دانش آموزان مناطق محروم و کم بضاعت برگزار شد.

به گفته وی در این طرح، کتاب های درسی و کمک درسی دانشگاهیان جمع آوری شده و پس از هماهنگی با کمیته ی امداد حضرت امام خمینی در شهرستان چاراویماق، جهت توزیع به آن شهرستان ارسال گردید.

وی یادآور شد: امسال سومین سال طرح جمع آوری کتاب بود که از 10 شهریور به مدت دو هفته اجرا شد.

اضافه می نماید: این طرح هر ساله توسط کانون هلال احمر دانشگاه تبریز برگزار می گردد.