به میزبانی دانشگاه تبریز؛ نشست شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های آذربایجان شرقی برگزار شد

نشست شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی دیروز با حضور معاونان فرهنگی و اجتماعی و نمایندگان دانشگاه های مختلف استان، مسئول دفاتر نهاد نمایندگی مقام معظم رهبری در دانشگاه ها و جهاد دانشگاهی استان به میزبانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در این جلسه مسایل مختلف دانشگاه ها از جمله برنامه های بزرگداشت چهلمین سالروز دفاع مقدس، گسترش فعالیت های فرهنگی و اجتماعی در دوران شیوع کرونا در فضای مجازی، نحوه استقبال از دانشجویان ورودی های جدید، نحوه حمایت از نشریات دانشجویی و ... مورد بحث و بررسی قرار گرفت.

یادآور می شود: شورای هماهنگی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان آذربایجان شرقی وظیفه هماهنگی، برنامه ریزی و هم افزایی فعالیت های فرهنگی و اجتماعی دانشگاه های استان را برعهده دارد و مسئولیت آن در استان برعهده دانشگاه تبریز است.