اطلاعیه شماره ۱ آزمون UTET ( شروع ثبت نام از ساعت ۱۶ امروز ۲۶ شهریور)

۲۵ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۷:۳۳ کد : ۱۲۵۲۹ رویدادها و اطلاعیه ها اخبار

*ثبت نام از ساعت ۱۶ امروز چهارشنبه ۲۶ شهریور شروع خواهد شد

به اطلاع دانشجویان محترم می­رساند آزمون UTET روز پنجشنبه مورخ 10-07-99 راس ساعت 12 در دانشگاه تبریز با شرایط زیر برگزار خواهد شد.

1. ثبت نام الکترونیکی تا روز دوشنبه مورخ 07-07-99 فعال خواهد بود. تمامی متقاضیان شرکت در آزمون، باید قبل از تاریخ مذکور در خصوص ثبت ­نام و واریز هزینه­ ی شرکت در آزمون اقدام نمایند.
  2. محل برگزاری آزمون متعاقبا از طریق اطلاعیه­ های درج شده در وبسایت دانشگاه تبریز اعلام خواهدشد.
  3. امکان اختصاص خوابگاه و استفاده از غذاخوری ­های دانشگاه در ایام برگزاری آزمون UTET میسر نمی ­باشد.
  4. جهت حفظ سلامت کلیه شرکت ­کنندگان در آزمون، داوطلبان به هنگام ورود به سالن آزمون باید مجهز به دستکش و ماسک شخصی باشند. در صورت ممانعت شرکت­ کنندگان از پوشیدن دستکش و ماسک، یا درآوردن دستکش و ماسک در طول آزمون، عوامل اجرایی حق دارند تا از ادامه آزمون آن داوطلب ممانعت به عمل آورند. پیش از آزمون کلیه داوطلبان توسط پزشک یا مسئول بهداشت بررسی شده و از حضور افراد دارای علائم کرونا ممانعت به عمل خواهد آمد. لطفا چنانچه دارای علائم بیماری می‌باشید پیش از حضور در آزمون اطلاع داده و از حضور در آزمون انصراف دهید.
  5. شرکت­ کنندگان نباید هیچ­گونه وسیله الکترونیکی اعم از تلفن همراه، ساعت هوشمند، هندزفری و ... به هنگام ورود به سالن آزمون به همراه داشته باشند.
  6. هزینه ثبت ­نام به ازای هر داوطلب 100 هزار تومان می­باشد. پس از ثبت ­نام، برگشت وجه در صورت انصراف داوطلب امکان ­پذیر نمی­ باشد.
  7. جهت ثبت ­نام، دانشجویان به اطلاعیه ­هایی که از طریق وبسایت دانشگاه در روزهای آینده منتشر خواهد شد، مراجعه نمایند. در صورت مراجعه حضوری، به درخواست دانشجویان پاسخ داده نخواهد شد.
  8. نمره آزمون بصورت کارنامه ­ی الکترونیکی پس از برگزاری آزمون از طریق پروفایل شخصی در اختیار داوطلبان قرار خواهد گرفت. لازم به ذکر است که کارنامه فیزیکی برای آزمون UTET  تحویل داده نخواهد شد. کارنامه الکترونیکی حاوی کد صحت­ سنجی (VFN) بوده و تمامی دانشگاه ­ها و سازمان­ ها حداکثر تا 2 سال از برگزاری آزمون می ­توانند با مراجعه به لینک ذکرشده در کارنامه و وارد نمودن کد صحت ­سنجی و مشخصات داوطلب، صحت کارنامه را بررسی نمایند.
  9. دانشجویان محترم در صورت هر گونه سوال، می­ توانند با آقای «محمدزاده» از طریق تلفن 33392430 از روز شنبه الی چهارشنبه از ساعت 9 الی 11 تماس حاصل نمایند.

داوطلبان شرکت در آزمون UTET می­ توانند طبق مراحل زیر ثبت ­نام نمایند:

• با وارد کردن لینکhttp://takmili.tabrizu.ac.ir/b1.php   در مرورگر خود، وارد سامانه شوید.
  • بر روی «ثبت نام جدید» کلیک نمایید.
  • در صفحه بازشده جدید، اطلاعات کامل و دقیق خود را وارد نمایید. دقت نمایید که اطلاعات واردشده در کارت شرکت در آزمون و کارنامه نهایی آزمون، مشاهده شده و این اطلاعات با کارت شناسایی شما در زمان برگزاری آزمون تطبیق داده خواهد شد. لذا در واردنمودن دقیق اطلاعات کوشا باشد. پس از وارد کردن اطلاعات، بر روی «ثبت نام» کلیک نمایید.
  • در صفحه بازشده جدید، با استفاده از لینک مشخص شده از بالای صفحه، نسبت به واریز آنلاین هزینه ثبت ­نام در آزمون (مبلغ 100 هزار تومان) اقدام نمایید. پس از اتمام تراکنش، از صفحه نشان­دهنده انجام موفق تراکنش screen shot تهیه نموده و یا صفحه مذکور را به عنوان یک فایل JPEG در کامپیوتر خود ذخیره نمایید.
  • تصویر مدارک درخواست شده را آپلود نمایید. دقت نمایید که تصویر شخصی آپلود شده، در کارت شرکت در آزمون و همچنین کارنامه نهایی آزمون، چاپ شده و با کارت شناسایی شما در زمان برگزاری آزمون، تطبیق داده خواهد شد. بر روی «آپلود مدارک» کلیک نمایید.
  • پس از انجام مراحل فوق، ثبت ­نام شما نهایی شده است. با مراجعه به وبگاه دانشگاه تبریز در روز چهاشنبه مورخ 09-07-99 و مطالعه اطلاعیه مربوطه، نسبت به تهیه کارت شرکت آزمون اقدام نمایید.
  • در صورت تمایل به تکمیل مدارک تا زمان دریافت کارت شرکت در آزمون، می­ توانید از طریق لینک ذکرشده در مرحله اول، و وارد کردن کد ملی و شماره شناسنامه در پایین صفحه به عنوان نام کاربری و رمز عبور، وارد سیستم شوید.