شرکت تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه تبریز برتر انتخاب شد

شرکت تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه تبریز؛ در پانزدهمین جشنواره تعاونی های برتر استان، به عنوان "تعاونی برتر سال 99" انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، در لوحی که از سوی دکتر محمدرضا پورمحمدی استاندار آذربایجان شرقی به بهروز خان زاده مدیر عامل شرکت تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه تبریز صادر شده؛ آمده است: معرفی الگوهای برتر تعاونی و فعالیت های کارآفرینانه که در قالب مشارکت و همکاری اعضا بروز می نماید گام موثری در جهت نهادینه سازی فرهنگ تعاون در جامعه است.

کسب رتبه برتر استانی پانزدهمین جشنواره تعاونی های برتر سال 1399 را در سال جهش تولید که نتیجه حسن تدبیر، تشریک مساعی و تلاش های ارزشمند آن مدیریت می باشد، ارج می نهیم.

از درگاه ایزد منان سلامتی، دوام عزت و تداوم حضور ارزنده جناب عالی را در راستای اجرای منویات مقام معظم رهبری مبنی بر توجه ویژه به بخش تعاونی در چارچوپ برنامه های دولت تدبیر و امید مسئلت دارم.

همین گزارش حاکی است: شرکت تعاونی مسکن دانشگاه تبریز در سال1349 با هدف تامین مسکن برای همکاران در دانشگاه تبریز تاسیس شده است.