آموزش مجازی زبان فارسی به غیرفارسی زبانان در دانشگاه تبریز

۱۹ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۳:۵۰ کد : ۱۲۴۹۶ اخبار

مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه تبریز آموزش مجازی زبان فارسی به غیرفارسی زبانان را با اعطای گواهینامه معتبر برگزار می کند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه تبریز، از میان دانشجویان متقاضی تحصیل در دانشگاه تبریز و دیگر دانشگاه های منطقه، برای سال تحصیلی جدید، فارسی آموز می پذیرد.

بر پایه این گزاش دانشجویان غیرایرانی، به منظور آموزش زبان فارسی و آشنایی با فرهنگ ایرانی، می توانند در کلاس های مجازی مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه تبریز شرکت و گواهینامه معتبر دریافت نمایند.

راه های ارتباط با مرکز آموزش زبان فارسی به غیرفارسی زبانان دانشگاه تبریز و نحوه ثبت نام غیرحضوری به صورت زیر اعلام شده است:

طرق تسجیل الالکترونی

ایمیل:   pltc@Tabrizu.ac.ir

تلگرام:    @zabanehfarsi_tabriz

اینستاگرام:   zabanehfarsi_tabriz

تلفن:  984133393903

اعلان عن تشکیل الدروس التعلیمیه لللغه الفارسیه

للطلاب الغیر الایرانیین فی جامعه تبریز

لقد بدأ تسجیل لجمیع الاقسام لطلبه لتعلیم اللغه الفارسیه و لکی یتعرف على آداب و تقالید الایران، یستطیع الطلبه التسجیل فی هذة المرکز و یتم اعطاء شهادة کورس اللغه مصدقة.

مستمسکات المطلوبة:

-1 ملئ فرم التسجیل

-2نسخة من القبول

-3نسخة من الجواز

-4 صورت

*جهت کسب اطلاعات بیشتر به کانال زیر مراجعه فرمایید:

@zabanehfarsi_tabriz