عضو هیات علمی دانشگاه تبریز به عنوان پژوهشگر برتر جوان انتخاب شد

۱۷ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۳۳ کد : ۱۲۴۸۱ اخبار

عضو هیات علمی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز از سوی فرهنگستان علوم به عنوان پژوهشگر جوان برجسته در رشته زیست شناسی انتخاب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، از سوی فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران، دکتر مجید مهدوی دانشیار گروه زیست شناسی دانشکده علوم طبیعی دانشگاه تبریز به عنوان « پژوهشگر برتر کشور در رشته زیست شناسی در سال ۱۳۹۹ » انتخاب شد.

بر پایه همین گزارش؛ از جمله دیگر افتخارات کسب شده توسط این عضو هیات علمی دانشگاه تبریز می‌توان به برگزیده شدن در چهاردهمین دورهء کتاب سال دانشجویی (زیست شناسی سلولی مولکولی و مهندسی ژنتیک) در سال 86، برگزیده دفتر استعدادهای درخشان دوره کارشناسی ارشد و دکتری دانشگاه تهران در سال 89، دریافت بورس تحقیقاتی یک ساله از دانشگاه زوریخ در سال 89 ، تالیف و ترجمه چهار عنوان کتاب، عضویت در بنیاد ملی نخبگان و ... اشاره کرد.

یادآور می شود؛ جایزه ابوریحان هر ساله به منظور تکریم و گرامی‌داشت پژوهشگران جوان و برجسته کشور که دست آوردهای علمی شاخص و سهم ارزنده ای در پیشبرد یکی از رشته‌های فیزیک، شیمی، ریاضی، زیست‌شناسی و زمین‌شناسی داشته اند، از سوی گروه علوم پایه فرهنگستان علوم جمهوری اسلامی ایران جایزه به نام جایزه ابوریحان بیرونی، دانشمند پر آوازه ایرانی، اعطا می‌کند که متقاضی باید دارای مدرک دکتری در یکی از رشته های علوم پایه و ملیت ایرانی با حداکثر سن ۴۰ سال داشته باشد.