آزمون جامع دکتری در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۲ شهریور ۱۳۹۹ | ۱۰:۵۳ کد : ۱۲۴۳۰ اخبار

آزمون جامع دکتری در دو رشته« روان‌شناسی تربیتی و برنامه‌ریزی درسی» در دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر منصور بیرامی رییس دانشکده علوم تربیتی و روانشناسی دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این آزمون با رعایت تمامی پروتکل‌های اعلامی از طرف وزارت بهداشت در دو رشته« روان‌شناسی تربیتی و برنامه‌ریزی درسی» با حضور 14 داوطلب با موفقیت برگزار شد.

به گفته وی در همین ارتباط نیز در جهت رفاه حال داوطلبان شهرستانی و رعایت شیوه نامه های بهداشتی، ضمن هماهنگی با دانشگاه های معتبر مراکز استانی (دانشگاه شیراز، همدان و مازندران) به ویژه با دانشکده‌های علوم تربیتی و روان‌شناسی آزمون جامع دکتری برای دانشجویان این دانشکده همزمان با دانشگاه تبریز در آن مراکز نیز برگزار گردید.

یادآور می شود؛ اخیرا هم آزمون جامع دکتری گروه آب و هواشناسی دانشکده برنامه ریزی و علوم محیطی دانشگاه تبریز با استفاده از سامانه LMS در این دانشکده برگزار شده بود.