خبر/

1399/03/31 - 16:08 - کد خبر: 22010 نسخه چاپی

نصر: چهار عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز در میان پژوهشگران پراستناد برتر کشور در حوزه های علوم اجتماعی و اقتصاد و مالی قرار گرفتند.

به گزارش نصر، براساس گزارش سال ۱۳۹۸ پایگاه استنادی علوم جهان اسلام، چهار عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز در میان پژوهشگران پراستناد برتر کشور در حوزه‌های علوم اجتماعی و اقتصاد و مالی قرار گرفتند.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد عباس زاده در حوزه علوم اجتماعی و دکتر داود بهبودی، دکترحسین اصغرپور قورچی و دکتر فیروزفلاحی در حوزه اقتصاد و مالی، چهار عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز هستند که در میان پژوهشگران برتر کشور حوزه های مذکور قرار گرفتند.
پایگاه استنادی علوم جهان اسلام با بررسی عملکرد پژوهشگران ایرانی در حوزه علوم انسانی، اجتماعی و هنر برای دوره پنج ساله ۱۳۹۲تا ۱۳۹۶ اقدام به شناسایی 78 نفر از پر استنادترین پژوهشگران ۱۲رشته مختلف علوم انسانی، علوم اجتماعی، هنر و معماری کرده است.
در بین دانشگاه‌های کشور، دانشگاه تهران با 23 نفر، دانشگاه تربیت مدرس با 14 نفر، دانشگاه علامه طباطبایی با 8 نفر، دانشگاه شیراز با پنج نفر، دانشگاه‌های اصفهان و تبریز هر کدام با 4چهار نفر، دانشگاه‌های شهید بهشتی و محقق اردبیلی هرکدام با سه نفر، دانشگاه‌های بوعلی سینا و فردوسی مشهد هر کدام با دو نفر دارای بیشترین تعداد پژوهشگر پراستناد برتر در 12 رشته مختلف علوم انسانی، اجتماعی و هنر و معماری هستند.
انتهای پیام/
چهار عضو هیأت علمی دانشگاه تبریز در میان پژوهشگران پراستناد برتر کشور قرار گرفتند خبرگزاری ایسنا

نظرها بسته شده اند

نمایش 0 نظر