کسب رتبه سوم دانشگاه تبریز در همکاری با متخصصان ایرانی خارج از کشور

دانشگاه تبریز در طرح همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور رتبه سوم را کسب کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر اساس نتایج ارزیابی عملکرد پایگاه‌های همکار با مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری ریاست جمهوری، دانشگاه تبریز این رتبه را در میان رتبه‌بندی 31 پایگاه همکار برای بازه زمانی  98-97 شمسی و2019 میلادی بدست آورده است.

در این رتبه بندی دانشگاه صنعتی شریف و دانشگاه علم و صنعت ایران رتبه های اول و دوم را به خود اختصاص دادند.

بر اساس این گزارش، رضایت متقاضیان از همکاری با پایگاه همکار، کیفیت همکاری، عملکرد رابط پایگاه، مشارکت در پروژه جمع آوری گزارش های همکاری و حجم همکاری انجام گرفته در پایگاه همکار از جمله شاخص های اصلی این دوره ارزیابی اعلام شده است.

یادآور می شود: در راستای نیل به اهداف بلند مدت چشم‌انداز علمی کشور و بهره‌گیری از ذخایر علمی و حرفه‌ای سرمایه انسانی خارج از کشور، برنامه همکاری با متخصصان و کارآفرینان ایرانی خارج از کشور به منظور انتقال دانش، تجربه و ایده‌های فناورانه به داخل توسط مرکز تعاملات بین‌المللی علم و فناوری و با همکاری دانشگاهها، پژوهشگاهها، پارک‌های علم و فناوری، شرکتهای فناور و مراکز رشد و نوآوری منتخب کشور به عنوان «پایگاه تخصصی همکار» اجرا می گردد تا در قالب حمایت از انجام پروژه‌های تحقیقاتی و فناورانه همچون پسادکتری، فرصت مطالعاتی، استاد مدعو و معین، راه‌اندازی کسب و کارهای فناورانه، اشتغال در شرکت‌های فناور و برگزاری سخنرانی و کارگاه‌های تخصصی به ارتباط مؤثر متخصص و مراکز علمی و فناوری برگزیده کشور یاری نماید.