برگزاری ترم تابستانی در دانشگاه‌ تبریز به صورت غیرحضوری

ترم تابستانی سال 1399 در دانشگاه تبریز به دلیل شیوع کروناویروس به صورت غیرحضوری و الکترونیکی برگزارخواهد شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دانشگاه تبریز طبق مصوبه هیات رئیسه این دانشگاه در نظر دارد ترم تابستان سال 1399 را از تاریخ 4 مرداد لغایت 7 شهریور ماه سال جاری به صورت غیرحضوری و از راه دور برگزار نماید.

اتخاذ این تصمیم با توجه به ادامه روند شیوع کرونا ویروس تمامی کلاس‌های ترم تابستان در دانشگاه تبریز به صورت غیرحضوری و الکترونیکی برگزارخواهد شد.

بر اساس مصوبه هیات رئیسه دانشگاه تبریز، جزئیات برگزاری ترم تابستانی در این دانشگاه‌ تبریز به صورت غیرحضوری از جمله نحوه ارایه لیست دروس، زمان ثبت نام، برنامه کلاسی و امتحانی متعاقبا اعلام خواهد شد.

برپایه همین گزارش؛ هر ساله ترم تابستانی در دانشگاه تبریز برگزار می شود که در سال گذشته این ترم با ارایه 7 ماده دروس عمومی، 5 ماده دروس پایه و 4 ماده دروس عملی برگزار شده بود.