خبر/

انعقاد بزرگترین قرارداد پژوهشی دانشگاه تبریز

1399/03/13 - 09:56 - کد خبر: 21137 نسخه چاپی

نصر: یکی از بزرگترین قرارداد های پژوهشی دانشگاه تبریز امروز در تهران بین دانشگاه تبریز و شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منعقد شد.

به گزارش نصر به نقل از ایسنا، در این پروژه مهم که با حضور معاون پژوهش و فناوری دانشگاه تبریز و مدیر عامل شرکت خطوط لوله و مخابرات نفت ایران منعقد شد، آلودگی نفتی یکی از چشمه‌های کارستی استان چهارمحال و بختیاری مطالعه و پاکسازی خواهد شد.
تعیین منشاء و گسترش آلودگی، پیش بینی حرکت توده آلودگی و نیز طراحی و اجرای عملیات پاکسازی از اهداف این پروژه بوده و طول مدت انجام آن ۳۶ ماه و با مبلغ پایه ۵۰ میلیارد ریال (باضافه تعدیل سالانه) خواهد بود.
به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، تیم تحقیقاتی مجری این طرح در دانشگاه تبریز  پیش از این ۱۸ پروژه تحقیقاتی در زمینه شناسایی و پاکسازی آلاینده های آب زیرزمینی در پالایشگاه‌های تبریز، اراک، کرمانشاه، بندرعباس و شیراز، پتروشیمی اراک، مجتمع مس سونگون و شرکت کاوه سودا مراغه انجام داده است.
انعقاد بزرگترین قرارداد پژوهشی دانشگاه تبریز خبرگزاری ایسنا

نظرها بسته شده اند