مطالب مرتبط:
بازار آتی سکه
دوشنبه، 8 اردیبهشت 1399 ساعت 14:502020-04-27دانش

کلاس های آموزشی دانشگاه تبریز تا اوایل تیر ادامه دارد

حیاتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، گفت: زمان و نحوه برگزاری امتحانات دانشگاه بستگی به شرایط کرونا در کشور دارد.

- معاون آموزشی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به بحران کرونا در کشور، کلاس های دانشگاه تبریز تا اوایل تیرماه ادامه دارد و زمان برگزاری امتحانات دانشجویان سه هفته به تعویق می افتد.

اگر این بحران کنتزل شود، به صورت حضوری و در غیر این صورت آزمون تستی و سوالات مفهومی و .

خواهد بود.

حیاتی مطرح کرد: با توجه به شرایط پیش آمده در کشور، کلاس های دانشگاه تبریز تا اوایل تیرماه سال جاری ادامه و با این حساب زمان برگزاری امتحانات دانشجویان سه هفته به تعویق می افتد.

معاون آموزشی دانشگاه تبریز تصریح کرد: دروس نظری تا اخر ترم به صورت مجازی برگزار خواهد شد و فعلا برای دروس عملی تصمیمی گرفته نشده است.

وی گفت: اگر بابت شرایط ویژه ناشی از ویروس کرونا، دانشجویی برای فراگیری درس به صورت مجازی مشکل داشته باشد یا در مورد دانشجوی تحصیلات تکمیلی دفاع از پایان نامه یا رساله ممکن نباشد، دانشجو میتواند نیمسال دوم 99-98 را با اح

برچسب ها:
آخرین اخبار سرویس: