مطالب مرتبط:
بازار آتی سکه
شنبه، 16 فروردین 1399 ساعت 05:302020-04-04دانش

سیستم آموزش مجازی «LMS» در دانشگاه تبریز راه اندازی شد

باب الله حیاتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برخی اقدامات و تمهیدات دانشگاه در زمینه آموزش مجازی گفت: - معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز گفت: با توجه به تعطیلی دانشگاه ها برای جلوگیری از شیوع ویروس کرونا با تلاش های فراوان سیستم آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تبریز راه اندازی شد.

باب الله حیاتی، معاون آموزشی و تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز در گفتگو با خبرنگار خبرگزاری دانشجو، با اشاره به برخی اقدامات و تمهیدات دانشگاه در زمینه آموزش مجازی گفت: با توجه به تعطیلی دانشگاه ها جهت جلوگیری از شیوع ویروس کرونا و نظر به بخشنامه ها و تأکیدات مسئولان وزارت علوم، تحقیقات و فن آوری و ریاست دانشگاه با تلاش های فراوان صورت گرفته سیستم آموزش مجازی (LMS) دانشگاه تبریز راه اندازی شد.

حیاتی مطرح کرد: در این سیستم امکان برگزاری 30 کلاس مجازی همزمان با ظرفیت 1000 نفر مهیا شده است ودر این رابطه، راهنمایی های لازم به صورت کامل و تصویری در خصوص کار با سیستم LMS نیز برای اساتید و دانشجویان گرامی در سایت گروه آموزش های آزاد و مجازی دانشگاه به آدرس http://vu.

taizu.

ac.