رضایت دانشگاهیان دانشگاه تبریز از خدمات و فعالیت های مدیریت منابع انسانی، اداری، پشتیبانی این دانشگاه در روزهای برفی

دانشگاهیان دانشگاه تبریزدر روز‌های پر برف اخیر از نحوه ارایه خدمات و عملیات برف‌روبی و نمک پاشی محوطه داخل دانشگاه احساس رضایت کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بارش شدید برف روزهای اخیر موجب مسدود شدن برخی معابر عمومی و شهری شد که در این راستا همچنین به خاطر لغزندگی و مسدود شدن  بعضی معابر و راه های ارتباطی برخی دانشگاه ها و مدارس استان نیز تعطیل گردید.

با این وجود نیروهای خدماتی این دانشگاه  با پشتیبانی و همدلی "مدیریت منابع انسانی، اداری و پشتیبانی دانشگاه تبریز" با تلاش شبانه روزی خود نگذاشتند مشکلی برای دانشگاهیان بوجود آید که از همین رو اساتید، کارکنان و دانشجویان دانشگاه تبریز از زحمات تمامی افرادی که در راستای برف روبی و نمک پاشی محوطه داخل دانشگاه در روزهای اخیر تلاش کرده اند، قدردانی نمودند.