آیین نکوداشت و تجلیل از خدمات دکتر حسین پناهی

۱۷ دی ۱۳۹۸ | ۱۱:۴۰ کد : ۱۱۰۵۰ اخبار

در آیین نکوداشتی از خدمات ارزنده و صادقانه دکتر حسین پناهی رئیس سابق دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز که بازنشسته شده، تجلیل بعمل آمد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این مراسم با حضور جمعی از اعضای هیات رئیسه، مدیران، اعضای هیات علمی و کارکنان دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز و جمعی از دوست داران و اعضای خانواده وی برگزار شد.

دکتر اعلمی معاون پشتیبانی و توسعه منابع و دکتر فضل زاده رئیس دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز در این آیین در سخنانی ضمن عرض تسلیت شهادت ناجوانمردانه سردار رشید اسلام حاج قاسم سلیمانی و همرزمان وی، در ادامه به ویژگی های بارز علمی، اخلاقی و کاری دکتر حسین پناهی پرداختند.

یادآور می شود: تقدیر از کارکنان  دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز از دیگر برنامه های این مراسم بود.

بر پایه همین گزارش؛ دکتر حسین پناهی 4 سال  ریاست و چندین سال نیز سمت معاونت آموزشی دانشکده اقتصاد و مدیریت دانشگاه تبریز را برعهده داشته و همچنین سوابق علمی درخشانی دارد که با مرتبه استادی بازنشسته شده است.