ظرفیت های امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان آذربایجان شرقی در دانشگاه تبریز بررسی شد

به مناسبت هفته پژوهش سیمنار آشنایی با ظرفیت های معاونت فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان آذربایجان شرقی از سوی قطب علمی جامعه شناسی سلامت دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این سیمنار آشنایی با حضور تقی زاده معاون فرهنگی و امور جوانان اداره کل ورزش و جوانان استان  و با همکاری قطب علمی جامعه شناسی سلامت، دانشکده حقوق و علوم اجتماعی و انجمن‌ علمی گروه علوم اجتماعی دانشگاه تبریز در محل آمفی تئاتر دکترکاتوزیان  برگزار شد.

نشست واکاوی علل و زمینه های اجتماعی بیماری ایدز با تحلیل رویکرد جامعه شناختی از دیگر موضوعات سخنرانی علمی به مناسبت هفته پژوهش است که فردا با حضور سخنرانانی از اساتید دانشگاه تبریز و علوم پزشکی تبریز از سوی قطب علمی جامعه شناسی سلامت دانشگاه تبریز در محل آمفی تئاتر دکترکاتوزیان برگزار خواهد شد.

لازم به ذکر است؛ به مناسبت هفته پژوهش نشست ها و سخنرانی های علمی با موضع های مختلف در دانشکده حقوق و علوم اجتماعی در حال برگزاری است.