۱۳ پژوهشگر ایرانی در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفتند

براساس اعلام پایگاه‌های (ESI) و (WOS)،سیزده استاد دانشگاه تبریز در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.

پژوهشگران برتربه گزارش گروه علمی پزشكی باشگاه خبرنگاران جوان، به نقل از  دانشگاه تبریز، پایگاه‌های (ESI) و (WOS) اعلام کردند در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان، سیزده استاد از دانشگاه تبریز قرار دارند.

معیار انتخاب پایگاه‌های (ESI) و (WOS)، براساس حوزه موضوعی، تعداد کل استناد‌ها در حوزه موضوعی، تعداد مقالات در حوزه موضوعی و تعداد کل مقالات (مقاله و مروری) بوده است.

بر اساس این شاخص‌ها امسال هم برای چندمین سال پیاپی علیرضا ختائی در حوزه‌های موضوعی شیمی و محیط زیست، دکترمهران صباحی، بهنام محمدی ایواتلو، دکتر وحید نورانی، دکترسیدحسین حسینی، دکترسیدمحمد سید محمودی، دکترسعید زینالی هریس، دکترابراهیم بابایی، دکترمرتضی یاری و کاظم زارع در حوزه موضوعی مهندسی، دکتر سیامک طلعت اهری در حوزه موضوعی مهندسی علوم کامپیوتر، دکتر جلال شیری در حوزه موضوعی علم کامپیوتر و دکتربابک قنبرزاده در حوزه موضوعی علوم کشاورزی در جمع پژوهشگران یک درصد برتر جهان قرار گرفتند.
بیشتر بخوانید: دانشگاه تهران در جمع ۷۲۰ دانشگاه برتر علوم اجتماعی قرار گرفت
گفتنی است در سال گذشته نیز براساس اعلام پایگاه استنادی علوم جهان اسلام و پایگاه استنادی طلایه داران علم تامسون رویترز، ۱۲ استاد دانشگاه تبریز در جمع دانشمندان یک درصد دنیا قرار داشتند.

اخبار پیشنهادی
تبادل نظر
آدرس ایمیل خود را با فرمت مناسب وارد نمایید.
نظرات کاربران
انتشار یافته: ۱
در انتظار بررسی: ۰
Iran (Islamic Republic of)
احسان
۱۶:۳۳ ۳۰ آذر ۱۳۹۸
من دانشجوی دکتری شریفم. حضور این اساتید بین دانشمندان برتر جهان باعث افتخاره.
موضوع اینجاست چرا با داشتن چنین افرادی وضعمون اینه؟!
دوستان شاخص ارزیابی ارائه مقاله ست که در ایران با هدف ارتقا و دفاع از رساله دکتری چاپ میشه. بخش عظیمی از این مقالات هیچ دردی از مشکلات این ملت دوا نمیکنند. خواهشا باشگاه خبرنگاران پیگیر باش.
مقاله چیزی نیست که ما بهش نیاز داشته باشیم و یا بخواییم خیلی بهش افتخار کنیم. فقط و فقط تخصص کاربردی باید اولویت باشه.