مراسم اختتامیه و گلریزان نمایشگاه نقاشی اتاق آسمان در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۴ آذر ۱۳۹۸ | ۱۱:۰۱ کد : ۱۰۸۶۰ اخبار

مراسم اختتامیه و گلریزان نمایشگاه نقاشی  تحت عنوان" اتاق آسمان" برای کمک و حمایت از کودکان مبتلا به سرطان خون برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این آیین خیرخواهانه با حضور و اجرای فاطمه عبادی و پارسا خائف و شرکت گسترده دانشگاهیان و خیران این عرصه برگزار شد.

این نمایشگاه اخیرا بیشتر با هدف ترویج فرهنگ کار خیر، حس نوع دوستی و کمک به کودکان مبتلا به سرطان از سوی کانون فرهنگی- خیریه آینه دانشگاه تبریز برگزار شده بود.

دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در این آیین ضمن  تقدیر و تشکراز زحمات و تلاش های بی منت دست اندرکاران این مراسم، داشتن روحیه  خدمت  به  همنوعان را از مشخصات  بارز ایرانیان و در راس آنها مردم خطه آذربایجان بیان کرد و گفت: دانشگاهیان دانشگاه تبریز همواره در این امور پیشگام بودند و فعالیت چندین کانون و تشکل خیریه دانشجویی دلیل این ادعا است.

وی تاکید کرد: امروزه درحالیکه در شرایط سخت  اقتصادی به سر می بریم، با این وجود جوانان مومن و خیری با جمع شدن در کنار یکدیگر و با برگزاری چنین آیین های در راستای کمک به همنوعان خود و به ویژه از کودکان مبتلا به سرطان خون هستند.