گرامی داشت روز جهانی معلولان در دانشگاه تبریز

روز جهانی معلولان، عصر روز گذشته با تجلیل از 15 کارمند معلول دانشگاه تبریز گرامی داشته شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، رئیس دانشگاه تبریز در این مراسم، ضمن تبریک این روز جهانی، روز جهانی معلولان را بهترین فرصت برای قدردانی و ارج نهادن فعالیت ها و تلاش های صادقانه این قشر بیان کرد که با وجود داشتن معلولیت دارای اراده های قوی برای اجرای کارهای بزرگ را دارند.

دکتر میررضا مجیدی در ادامه با تاکید بر اینکه معلولان به عنوان  الگوهای والای اعتماد به نفس در جامعه هستند، تصریح کرد: معلولان  در محیط های کسب و کار خود و یا در هر دستگاه و سازمانی همدوش سایر گروه های جامعه مشغول به فعالیت هستند و به عنوان موفق  ترین  گروه های جامعه  به شمار می روند و از این رو کار و اراده آنان قابل ستایش است.

به گفته وی عزم و همت قابل ستودنی که در یکایک  معلولان  وجود دارد می تواند  به عنوان  الگویی برای سایر افراد و نسل آینده قرار بگیرد.

بر پایه همین گزارش، در این مراسم نماینده و تعدادی از معلولان این دانشگاه با طرح برخی مسایل و مشکلات موجود این قشر خواستار رفع آن شدند که در ادامه رئیس و معاون پشتیبانی و توسعه منابع دانشگاه برای برطرف کردن مشکلات و درخواست های آنان قول مساعد دادند.

شایان ذکر است: در پایان این آیین از 15 نفر  معلول دانشگاه تبریز تجلیل شد.