گشایش نمایشگاه نقاشی تحت عنوان " اتاق آسمان" در دانشگاه تبریز

نمایشگاه نقاشی  تحت عنوان" اتاق آسمان" برای کمک و حمایت از کودکان مبتلا به سرطان خون با حضور مدیر کل فرهنگ و اجتماعی وزارت علوم در دانشگاه تبریز  گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نمایشگاه در شش غرفه شامل  بانک سلول های بنیادی، غرفه فروش نماد اتاق آسمانی، کانون، رادیو نمایشگاه، و ... برای بازدید علاقمندان دایر شده است.

این سیزدهمین نمایشگاه  نقاشی است که  بیشتر با هدف ترویج فرهنگ کار خیر، حس نوع دوستی و کمک به کودکان مبتلا به سرطان از سوی کانون فرهنگی- خیریه آینه دانشگاه تبریز برگزار می شود.

بر اساس این گزارش، در این نمایشگاه 80 اثر از کودکان مبتلا به سرطان بیمارستان کودکان تبریز جهت فروش عرضه شده و درآمد حاصل از فروش نمایشگاه به عنوان کمک هزینه درمان کودکان مبتلا به سرطان اهداء خواهد شد.

همین گزارش حاکی است: این نمایشگاه از امروز یکشنبه 9 آذر لغایت 16 آذر ماه جاری از ساعت 9:30 الی 17 برای بازدید علاقه مندان در ساختمان مرکزی دانشجویان نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز دایر شده است.

مراسم اختتامیه و گلریزان این نمایشگاه روز یکشنبه 17 آذرماه در تالار وحدت دانشگاه تبریز برگزار خواهد شد.