گشایش سومین نمایشگاه هنرهای تجسمی در دانشگاه تبریز

سومین نمایشگاه هنرهای تجسمی امروز در نگارخانه شهید آوینی دانشگاه تبریز برای بازدید علاقمندان گشایش یافت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نمایشگاه با هدف معرفی، جذب و ترغیب دانشجویان مستعد درزمینه های هنری، به همت کانون هنرهای تجسمی مدیریت امور اجتماعی و با همکاری دانشجویان علاقمند دایر شده است.

در این نمایشگاه 200 تابلو و آثار هنری دانشجویان در زمینه های مختلف از جمله نقاشی، طراحی، خوشنویسی، چوب و رزین در معرض دید علاقمندان قرار گرفته است.

بر پایه همین گزارش؛ در کنار برگزاری این نمایشگاه برنامه های جانبی از جمله طراحی زنده، مسابقه عکاسی و خوشنویسی و فروش آثار هنری نیز در حال برگزاری است.

این نمایشگاه تا ۲۲آبان ماه از ساعت  ۱۰الی ۱۶ در نگارخانه شهید آوینی ساختمان مرکزی دانشگاه تبریز  برای بازدید و خرید این آثار دایر است.