مراسم بزرگداشت دکتر کمال الدین هریسی‌نژاد در دانشگاه تبریز برگزار شد

۱۲ آبان ۱۳۹۸ | ۱۰:۴۲ کد : ۱۰۵۳۸ اخبار

مراسم بزرگداشت دکتر کمال الدین هریسی‌نژاد، استاد برجسته دانشکده حقوق و علوم اجتماعی دانشگاه تبریز روز گذشته با حضور جمعی از اساتید، دانشجویان، دوستداران و خانواده این مرحوم با همت انجمن علمی حقوق دانشگاه تبریز در این دانشگاه برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر هریسی‌نژاد، از اساتید برجسته مراکز علمی در رشته حقوق سال 95 دعوت حق را لبیک گفته بود.

یادآور می‌شود: تالیف و ترجمه ۲ جلد کتاب، چاپ و ارائه بیش از ۵۰ مقاله در مجلات ISI، علمی و پژوهشی، همایش‌های ملی و بین المللی، مسئولیت‌های مختلف در سطح دانشکده، دانشگاه و مشاور حقوقی شورای اسلامی کلانشهر تبریز به مدت ۴ دوره، بخشی از سوابق علمی و اجرایی مرحوم استاد دکتر کمال الدین هریسی‌نژاد است.

بر پایه همین گزارش؛ افتتاح دفتر انجمن حقوق اساسی ایران- شعبه آذربایجان شرقی با حضور دکتر سید محمد هاشمی پدر حقوق عمومی و رونمایی از کتاب یادنامه مرحوم دکتر هریسی نژاد به اهتمام دکتر محمد مظهری عضو هیات علمی دانشگاه تبریز از جمله دیگر برنامه های این آیین بود.