معرفی اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان تعاونی مصرف دانشگاه تبریز

اعضای شرکت تعاونی مصرف کارکنان دانشگاه تبریز، روز گذشته  با شرکت در مجمع عمومی این تعاونی، اعضای جدید هیأت مدیره و بازرسان آن را انتخاب کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بعد از رای گیری مهدی جعفرزاده، صفائیل یوسف زاده فرد، حمید فرد قراملکی، آیدین یدرنجی  و رامین سلیمانی به عنوان اعضای اصلی هیأت مدیره و اسماعیل سهرابی و ابراهیم آفتابی اعضای علی‌البدل هیات مدیره انتخاب شدند.

همچنین در این دوره مهدی بلوچی، وحید فرد قراملکی  و هادی ماهرکیا  به عنوان بازرسان اصلی شرکت تعاونی مصرف دانشگاه تبریز و حسین سیاحی به عنوان بازرس علی‌البدل انتخاب شدند.

یادآور می شود: شرکت تعاونی مصرف دانشگاه تبریز در سال 1349 با نام شرکت تعاونی مصرف و مسکن و اعتبار با شماره ثبت 608 به ثبت رسیده بود در سال 86 این تعاونی از تعاونی مسکن کارکنان دانشگاه تبریز منفک و با شماره جدید 22160 به ثبت رسیده است که از بدو تاسیس در مورد توزیع کالا و اجناس و خدمات رفاهی در اختیار کارکنان دانشگاه تبریز به خدمت رسانی مشغول بوده است.