معرفی رئیس جدید مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی دانشگاه تبریز

طی حکمی از سوی رئیس دانشگاه تبریز، دکتر فرشاد فرهادنیا رئیس جدید مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی این دانشگاه منصوب شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، مراسم معارفه و تکریم رئیس سابق و جدید این مرکز پیش از ظهر امروز با حضور معاون پشتیبانی و توسعه منابع، معاون پژوهش و فناوری و جمعی از مدیران دانشگاه و کارکنان این حوزه برگزار شد.

همین گزارش حاکیست: در حکم دکتر مجیدی آمده است: نظر به مراتب تعهد و شایستگی جنابعالی، به موجب این حکم به مدت دو سال به عنوان  رئیس مرکز فناوری اطلاعات و خدمات رایانه ای دانشگاه منصوب می شوید. امید است با اتکال به خداوند متعال و بهره مندی از تجارب ارزشمند صاحب نظران و جلب مشارکت همکاران محترم، در حسن انجام این مسئلیت خطیر موفق و موید باشید.

یادآور می شود: دکتر جابر کریمپور عضو هیات علمی دانشکده علوم ریاضی دانشگاه تبریز پیش از این رئیس مرکز فناوری اطلاعات و امنیت فضای مجازی این دانشگاه را برعهده داشت و دکتر فرهادنیا معاون وی بود.