به همت کانون شعر و ادب دانشجویی دانشگاه تبریز؛ عصر شعر در نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز برگزار شد

عصر شعر«نیمکت»  روز گذشته با حضور جمعی از شاعران استان و دانشگاه تبریز به همت کانون شعر و ادب دانشجویی این دانشگاه تبریز در نمایشگاه بین المللی کتاب تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر علی پورزیاد مدیر امور اجتماعی دانشگاه تبریز در این ارتباط اظهار داشت: این آیین با حضور و شعرخوانی 11 نفر از شاعران مطرح استانی و دانشگاهی در راستای ارج نهادن به فرهنگ و ادبیات برگزار شد.

وی در ادامه با اشاره به لزوم برگزاری این عصر شعر افزود: این برنامه بیشتر به منظور آشنایی دانشجویان با شاعران استان و بازدید دانشجویان شرکت کننده از بخش های مختلف هفدهمین نمایشگاه بین‌المللی کتاب تبریز بوده است.

به گفته وی این عصر شعر از سری برنامه های هفتگی کانون شعر و ادب دانشجویی دانشگاه تبریز است، به طوریکه این کانون از جمله کانون های فعال بوده و در بخش درون دانشگاهی جشنواره ملی رویش، عنوان «کانون برتر» را در سال گذشته کسب کرده است.