پرورش بوقلمون کاملا ارگانیک در دانشگاه تبریز

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۹:۴۰ کد : ۱۰۴۴۱ اخبار
تعداد بازدید:۱۸۰۳

 

برای اولین بار در ایستگاه تحقیقاتی خلعت پوشان دانشگاه تبریز پرورش بوقلمون به صورت کاملا ارگانیک صورت گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر فرزین شهبازی عضو هیات علمی و معاون اداری و مالی دانشکده کشاورزی دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت: این کار برای اولین به صورت کاملا ارگانیک و با چرای آزاد صورت می گیرد.

به گفته وی با توجه به پتانسیل بالای اراضی ایستگاه خلعت پوشان در راستای تولید محصولات زراعی، باغی و دامی، در صورت حمایت امکان توسعه و بهره برداری بیشتر وجود دارد.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه تحقیقات زیادی در مورد فواید گوشت بوقلمون در تغذیه انسان انجام گرفته و از آن به عنوان یکی ازسالم‌ترین گوشت‌های مورد مصرف انسان یاد شده است، تصریح کرد: حدود 65 درصد گوشت بوقلمون سفید و در ناحیه سینه و 35 درصد آن قرمز و مربوط به ناحیه ران‌ها  است.

به گفته وی گوشت پخته بوقلمون دارای پروتئین نسبتا خوبی است به‌طوری‌که هر 100 گرم از آن در حدود 26-23 درصد پروتئین دارد. فسفر گوشت بوقلمون نسبت به بیشتر حیوانات اهلی بالاتر است. گوشت بوقلمون نسبت به گوشت سایر حیوانات اهلی، حاوی مقدار بیشتری از ویتامین‌های گروه B است. مقدارکلسترول گوشت بوقلمون نسبت به بیشتر حیوانات اهلی پایین‌تر و نسبت اسیدهای چرب غیراشباع با چند پیوند دوگانه به اسیدهای چرب اشباع نیز در گوشت بوقلمون تا حدودی بالاتر از سایرحیوانات اهلی است. گوشت بوقلمون حاوی مقدار نسبتا بالایی از مواد معدنی روی، آهن، سلنیوم و اسید آمینه مهم تریپتوفان است.

 


( ۴ )

نظر شما :