جشنواره طبخ غذاهای محلی در دانشگاه تبریز برگزار شد

۲۴ مهر ۱۳۹۸ | ۰۸:۳۲ کد : ۱۰۴۲۷ اخبار
تعداد بازدید:۳۱۱۹

 

سومین جشنواره طبخ غذاهای محلی دانشجویی برای صرف امور خیریه در دانشگاه تبریز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این جشنواره همچنین دیگر جشنواره های این حوزه بیشتر با هدف ایجاد شور و نشاط، همگرایی، افزایش حس همکاری و تعامل بین دانشجویان، آشنایی دانشجویان با فرهنگ ها و غذاهای محلی و مشارکت دانشجویان در طبخ غذا بوده است.

جشنواره طبخ غذاهای محلی توسط کانون ایران شناسی و گردشگری و با همکاری کانون آینه دانشگاه تبریز برگزار شد که همچون سال های گذشته عواید حاصل از فروش آن صرف امور خیریه خواهد شد.

 


( ۳ )

نظر شما :