امضای تفاهم نامه همکاری مشترک دانشگاه تبریز با فرماندهی انتظامی آذربایجانشرقی

۲۳ مهر ۱۳۹۸ | ۱۵:۱۸ کد : ۱۰۴۱۴ اخبار

دانشگاه تبریز و فرماندهی انتظامی استان آذربایجانشرقی، در راستای بهره گیری بهینه از توان علمی و ظرفیت منابع دو طرف، تفاهم نامه همکاری مشترک با محوریت جرایم و آسیب های اجتماعی امضاء کردند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این تفاهم نامه همکاری در خصوص احصاء جرایم و آسیب های اولویت دار شهرستان تبریز در راستای تربیت انسان هایی با ایمان، متعهد، مسئولیت پذیر، کار آمد و اثربخش بر اساس نظام معیار اسلامی و به منظور هم افزایی ظرفیت های مشترک در تمامی سطوح در 6 ماده به همراه آیین نامه اجرایی به امضای دکتر میررضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز و سرتیپ دوم پاسدار حسین عبدی فرمانده انتظامی استان آذربایجانشرقی رسید.

بر این اساس، ترویج، توسعه نظم و انضباط اجتماعی، تقویت امنیت و ارتقاء سطح سلامت اجتماعی، هم افزایی برای استقرار نظام مراقبت اجتماعی، تلاش در پیشگیری از آسیب های اجتماعی نوپدید و رفتارهای پرخطر، ارتقای کیفیت سطح مداخلات و کاهش آسیب هایاجتماعی و رفتارهای پرخطر، همکاری در برقراری امنیت و پیشگیری از وقوع آسیب و جرم با تعامل، مشارکت و هم افزایی طرفین، توسعه سطح خدمات مشاوره ای و مددکاری اجتماعی برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه و تقویت روحیه مشارکت جویی و مسئولیت پذیری، خودباوری و اعتماد به نفس از جمله اهداف امضای این تفاهم نامه اعلام شده است.

در این تفاهم نامه دانشگاه تبریز متعهد شده از ظرفیت های موجود در دانشگاه برای تدوین محتواهای آموزشی و تربیتی در زمینه ترویج نظم و انضباط اجتماعی و پیشگیری از آسیب های اجتماعی، کمک به حمایت از مداخلات و فعالیت های مورد توافق در زمینه مدیریت فوریت های اجتماعی، همکاری و مشارکت در تدوین دستورالعمل ها، سند پیشگیری از آسیب های اجتماعی و راهنماهای مشترک در زمینه پیشگیری از آسیب های اجتماعی و کاهش عوامل مخاطره آمیز، برگزاری دوره های آموزشی و تربیتی و اردویی در زمینه توسعه و ترویج نظم و انضباط اجتماعی و پیشگیری از آسیب های، فعالیت های مکمل و فوق برنامه کانون های ورزشی، اردوگاه های تربیتی، در اجرای طرح های پلیس های تخصصی و... با فرماندهی انتظامی آذربایجانشرقی همکارهای لازم را داشته باشد.

فرماندهی انتظامی استان آذربایجانشرقی نیز متعهد شده در برگزاری نمایشگاه ها و جشنواره های فرهنگی، آموزشی، همایش های علمی برای دانشجویان و کارکنان دانشگاه، کمک به آموزش و ارتقاء سطح فرهنگ ترافیک و رانندگی کم خطر، مشارکت در تدوین نقشه خطر پذیری شهر، شناسایی عوامل مخاطره آمیز و ارائه خدمات انتظامی مورد نیاز براساس قوانین، اجرای خدمات انتظامی موردنیاز، به منظور کاهش عوامل مخاطره آمیز، کمک و مشارکت در تدوین دستورالعمل ها، سند پیشگیری از آسیب های اجتماعی و راهنماها جهت شناسایی و مدیریت فوریت های اجتماعی و مداخله به موقع و مؤثر به آنان بر اساس قوانین و مقررات دانشگاه، استفاده از ظرفیت مراکز مشاوره و دوایر مددکاری اجتماعی نیروی انتظامی استان و مدیریت فوریت های اجتماعی و ارائه خدمات و حمایت های روانی اجتماعی و مددکاری مورد نیاز و... دانشگاه تبریز را برای رسیدن به اهداف تعیین شده در این تفاهم نامه حمایت نماید.

یادآور می شود: معاونت اجتماعی استان آذربایجانشرقی و معاونت فرهنگی و اجتماعی دانشگاه تبریز به عنوان نمایندگان رسمی طرفین در راستای نظارت و اجرای بندهای تفاهم نامه تعیین شده است.

لازم به ذکر است، این تفاهم نامه در هفته نیروری انتظامی بین طرفین به امضاء رسیده است.