پاکسازی و جمع آوری پسماند ته سیگار محوطه دانشگاه تبریز از سوی دانشجویان

پسماند ته سیگار محوطه دانشگاه تبریز به صورت نمادین از سوی جمعی از دانشجویان و معاونین و مدیران این دانشگاه پاکسازی و جمع آوری شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این کار توسط کانون دانشجویی محیط زیست و با همکاری و مشارکت دیگر کانون های فرهنگی، اجتماعی و هنری دانشگاه تبریز به صورت داوطلبانه و با مشارکت بالغ بر 150 نفر از دانشگاهیان این دانشگاه و با هدف احترام گذاشتن به طبیعت و به ویژه نشان دادن روحیه همیاری و همکاری برای حفظ محیط زیست برگزار شد.

بر پایه همین گزارش، پیش از این نیز محوطه دانشکده مهندسی شیمی و نفت دانشگاه تبریز از سوی جمعی از دانشجویان درس مهندسی محیط زیست این دانشکده و همچنین  به مناسبت هفته منابع طبیعی و در استقبال از بهار؛ محوطه های دانشکده اقتصاد و مدیریت و دانشکده علوم طبیعی این دانشگاه به صورت نمادین از سوی اساتید و دانشجویان این دانشکده پاکسازی شده بودند.