انتخاب اساتید دانشکده شیمی دانشگاه تبریز به عنوان اساتید پیشگام و برجسته کشور

۰۵ مرداد ۱۳۹۸ | ۱۱:۵۰ کد : ۹۹۲۵ اخبار

دوتن از اعضای هیات علمی دانشکده شیمی دانشگاه تبریز به عنوان استاد پیشگام و پیشکسوت و شیمیدان برجسته سال 1398 در رشته شیمی کاربردی از سوی انجمن شیمی ایران انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، بر همین اساس در آیین افتتاحیه چهارمین کنفرانس شیمی کاربردی انجمن شیمی ایران از دکتر داریوش سالاری به عنوان استاد پیشگام و پیشکسوت در رشته شیمی کاربردی و دکتر عبدالرضا میر محسنی به عنوان شیمیدان برجسته سال 1398 در رشته شیمی کاربردی با اهدای لوح تقدیر بعمل آمد.

همین گزارش حاکی است؛ چهارمین کنفرانس شیمی کاربردی انجمن شیمی ایران در روزهای 1 الی 3 مرداد ماه به میزبانی دانشگاه ارومیه برگزار شد.

یادآور می شود؛ دانشکده شیمی دانشگاه تبریز یکی از دانشکده های قدیمی و تاثیرگذار این دانشگاه بوده که بزرگان زیادی در این حوزه تربیت و پرورش داده که زمینه و مبناء راه اندازی دانشکده شیمی، با تاسیس دانشکده علوم در دانشگاه تبریز پایه‌ریزی شد و در سال 1342 اولین دوره دانشجویان کارشناسی رشته مخلوط «‌فیزیک شیمی» جهت تحصیل در رشته مذکور پذیرفته شدند و در سال 1345 دو رشته فیزیک و شیمی تفکیک و بصورت دو گروه آموزشی مستقل درآمدند.