فراخوان طرح ها و ایده های نو با هدف کارآفرینی و تولید محصول تجاری(مرکز نوآوری دانشگاه تبریز)

۲۳ اردیبهشت ۱۳۹۸ | ۱۴:۰۰ کد : ۹۴۱۶ رویدادها و اطلاعیه ها

فقط ایده‌ها ارزش گسترش دارند

مرکز نوآوری و رشد تکنولوژی دانشگاه تبریز، جهت بهره برداری مؤثر از علوم و فناوری های نوین و حمایت از طرح ها و ایده های جوانان و نخبگان، تاسیس شده است. این مرکز در راستای حمایت از صاحبان ایده های نو و خلاق در همه زمینه ها، رشته های دانشگاهی و صنعت، با کاهش هزینه ها، سرعت در اجرای ارتقای بهره وری و حمایت از طرح ها و ایده های جوانان و نخبگان، اقدام به جذب متقاضیان می نماید.

این مرکز با هدف انتقال و توسعه کاربردی ایده های نو و خلاقانه، از تمامی دانشجویان و افراد علاقه مند (حتی خارج از دانشگاه) به شرکت در این فراخوان دعوت به عمل می آورد تا با تسهیل در اجرایی نمودن این ایده ها، مهندسی ارزش ها و تشویق خلاقیت و نوآوری و شناسایی استعدادهای موجود رسالت خود را گسترش دهد.

بعد از داوری این طرح ها و در صورت تایید، امکان اسکان تیم ها و شرکت ها در یکی از واحدهای مرکز نوآوری یا مرکز رشد تکنولوژی میسر خواهد بود.

شرایط عمومی :

داشتن تیم کاری مناسب (متخصص، خلاق و کارآفرین)

_ داشتن ایده محوری و زمینه کاری با قابلیت‌های تجاری

_ آمادگی برای ثبت شرکت یا موسسه

حمایت ها و خدمات در مرکز

_ خدمات پشتیبانی عمومی( اسکان و فضای کاری، تلفن و دورنگار، اتاق‌های کنفرانس، سالن های برگزاری مراسم، کلاس و ....)

_ خدمات اطلاع‌رسانی (دسترسی به شبکه و اینترنت، دسترسی به کتابخانه و مراکز اطلاع رسانی و ....)

_ خدمات مشاوره‌ای و آموزشی (مشاوره‌های علمی، مدیریتی، مالی، حقوقی، بازاریابی، دوره ها و کارگاههای آموزشی مورد نیاز)

_ حمایت‌های مالی و اعتباری (بهره مندی از اعتبارات خدماتی و تحقیقاتی جهت کاهش هزینه های تبدیل ایده به محصول)

_ تسهیل دسترسی به صاحبان صنایع، منابع مالی و جذب  سرمایه‌گذاران

_ خدمات پشتیبانی فنی( امکان استفاده از امکانات و تجهیزات فنی موجود در مرکز)

آدرس: تبریز، بلوار 29 بهمن، دانشگاه تبریز، روبروی دانشکده شیمی، مرکز نوآوری دانشگاه