دستاوردهای دانشگاه تبریز در نمایشگاه بین المللی دانشگاه های عضو اتحادیه اوراسیا ارایه شد

۱۱ اسفند ۱۳۹۷ | ۱۳:۰۲ کد : ۸۹۳۹ اخبار

نمایشگاه بین المللی آموزش عالی دانشگاه های عضو اتحادیه  اوراسیا موسوم به 2019EURIE با حضور با حضور ۱۵ دانشگاه از ایران از جمله دانشگاه تبریز در شهر استانبول کشور ترکیه  برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر سعید شجاعی مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز در این ارتباط اظهار داشت: این نمایشگاه با حضور نمایندگان بیش از ۶۰ کشور عضو اتحادیه اوراسیا جهت معرفی توانمندی‌ها و دستاوردها در حوزه آموزش عالی و بین المللی سازی آموزش عالی برگزار شد.

وی اضافه کرد: این رویداد فرصت مهم، مغتنم و مناسبی جهت دیدار و آشنایی دانشگاه ها، موسسات آموزش عالی و ارایه دهندگان خدمات آموزش عالی است که در صدد ایجاد و گسترش شبکه همکاری کارآمد و فعال با سایر دانشگاه های اقصی نقاط جهان است.

مدیر همکاری های علمی و بین المللی دانشگاه تبریز در ادامه با اشاره به چشم انداز این رویداد بزرگ علمی و فرهنگی تصریح کرد: چشم انداز اصلی این نمایشگاه، در واقع بیشتر بهبود کیفیت و گسترش فرآیند بین المللی شدن آموزش عالی نه تنها در منطقه یوراسیا، بلکه در مقیاس جهانی است.

به گفته وی در این رویداد مهم در طول برگزاری آن، شرکت کنندگان قادر خواهند بود تا با مشارکت و برگزاری سمینارها، میزگردها و پنل های تخصصی ضمن معرفی و ارایه توانمندیهای و پتانسیل های خود، شبکه همکاری های متقابل علمی و پژوهشی خود را نیز گسترش و توسعه بخشند.

وی در بخش دیگر سخنان خود با تاکید بر اینکه نمایشگاه بین المللی آموزش عالی دانشگاه های عضو اتحادیه  اوراسیا موسوم به EURIE2019؛ 15 دانشگاه از جمهوری اسلامی ایران شامل دانشگاه تهران، تبریز، صنعتی امیرکبیر، صنعتی شریف، تربیت مدرس، گیلان، علوم پزشکی ایران و علوم پزشکی تهران، قم و شهید باهنر کرمان، خواجه نصیر طوسی و.... حضور داشتند، یادآور شد: با توجه به رایزنی‌های صورت گرفته توسط دانشگاه تبریز به عنوان رئیس کارگروه ملی همکاری های علمی ایران در کشور ترکیه، تسهیلات ویژه ای جهت شرکت نمایندگان ایران در نمایشگاه فراهم شد.

دکتر شجاعی انجام رایزنی‌های فشرده با نمایندگان دانشگاه های مختلف منطقه جهت آشنایی با فعالیت های آنها و ملاقات با نمایندگان آنها را از دیگر برنامه های شرکت کنندگان در این رویداد سالانه اعلام کرد و افزود: در همین راستا کارگاه ها و سخنرانی های متعددی از جمله( پاویون ویژه study in Iran جهت معرفی تجربیات و چالش‌های ایران در حوزه بین المللی سازی آموزش عالی) نیز در حاشیه نمایشگاه برگزار شد.

به گفته وی در حاشیه این نمایشگاه همچنین اجلاس شخصیت های علمی آسیا و اروپا (اوراسیا) با حضور نمایندگان 350 دانشگاه و موسسه آموزش عالی از 52 کشور در استانبول ترکیه برگزار شد.

همین گزارش حاکی است: مدیران همکاری های علمی بین المللی دانشگاه تبریز به عنوان نماینده از دانشگاه های جامع، علوم پزشکی تهران و نماینده دانشگاه صنعتی امیرکبیر در نمایشگاه بین المللی دانشگاه های عضو اتحادیه  اوراسیا به بیان نظرات و تجربیات خود در پاویون ویژه ایران  پرداختند.