با برپایی انتخابات دوره سوم؛ اعضای اصلی شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز انتخاب شدند

۲۴ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۶:۵۸ کد : ۸۸۱۱ اخبار

با برگزاری انتخابات دوره سوم، اعضای اصلی و بازرس شورای مرکزی انجمن صنفی اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز انتخاب شدند.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر میر رضا مجیدی رئیس دانشگاه تبریز در مجمع سالیانه این  انجمن در سخنانی با اشاره به برخی مسائل و مشکلات به ویژه مشکلات اقتصادی گفت: با وجود داشتن ظرفیت های فراوان و امکانات بالقوه در دانشگاه تبریزباید برای ایجاد درآمد های اختصاصی  اهتمام ویژه ای داشت.

دکتر ضیاالدین دایی کوزه کنانی رئیس شورای مرکزی انجمن اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز ورئیس دانشکده مهندسی برق و کامپیوتر در این آیین گزارشی از عملکرد و اقدامات شورای مرکزی در دوره دوم بین سال های 1395 الی 1397 ارائه نمود.

وی به پی گیرهای مستمر شورای مرکزی برای حل مشکل مابه التفاوت بیمه همکاران هیات علمی، بیمه و افزایش حقوق بازنشستگان، همترازی حقوق اعضای هیات علمی وزارت علوم و وزارت بهداشت، مسئله تبدیل وضعیت استخدامی همکاران و نتیجه بخش بودن آن و دیگر مسائل صنفی و رفاهی و نیز دیدار مستمر با روسای قبلی و فعلی دانشگاه برای طرح مطالبات اعضای هیات علمی اشاره و تاکید کرد.

دکتر عباس قدیمی دبیر شورای مرکزی انجمن اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز نیز در این مجمع ضمن قرائت دستور جلسه، از عدم توجه جدی برخی همکاران هیات علمی به انجمن صنفی انتقاد کرد.

وی همچنین با اشاره به تاریخچه تاسیس انجمن صنفی خواستار توجه جدی مسئولان دانشگاه به جایگاه  انجمن صنفی و نیز تشکیل ستاد رفاهی دانشگاه شد.

دکتر حسین فخر خزانه دار شورای مرکزی انجمن اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز هم در این برنامه گزارشی از عملکرد مالی شورا ارائه و خواستار پرداخت حق عضویت اعضا شد.

یادآور می شود: در این مجمع بعد از رای گیری در نهایت دکتر مسعود امید از دانشکده ادبیات فارسی وزبان های خارجی، دکتر حسن فرهودی نیا از دانشکده حقوق و علوم اجتماعی، دکتر مسعود حاج علیلو از دانشکده  مهندسی عمران، دکتر حمید کریمی از دانشکده دامپزشکی، دکتر غفار فرزدی از دانشکده علوم ریاضی، دکتر سعید گلمحمدی از دانشکده  فناوری های نوین و دکتر محسن آسیب پور از دانشکده  ادبیات فارسی وزبانهای خارجی به عنوان اعضای اصلی شورای مرکزی و همچنین  دکتر علی حسین خانی از دانشکده کشاورزی به عنوان  بازرس اصلی شورای مرکزی انجمن اعضای هیات علمی دانشگاه تبریز به مدت دوسال  انتخاب شدند.