بیانیه دعوت به راهپیمایی ۲۲ بهمن دانشگاه تبریز

۱۷ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۷:۴۴ کد : ۸۷۹۱ اخبار تصویری

دانشگاه تبریز با صدور بیانیه ای به مناسبت سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی، ضمن اعلام آمادگی برای حضور در راهپیمایی عظیم یوم الله ۲۲ بهمن، از اقشار مختلف مردم به خصوص دانشگاهیان برای شرکت در این راهپیمایی دعوت کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، متن کامل این بیانیه به شرح زیر است:

بسم الله الرحمن الرحیم

22 بهمن امسال به یاری پروردگار به معنای واقعی کلمه دشمن شکن خواهد شد و با هوشیاری ملت و حضور همه سلایق و دیدگاه ها، پرشکوه تر از سال قبل خواهد بود.

«مقام معظم رهبری»

والفجر و لیال عشـر

چهل سال از انفجار نور این امت اسلامی گذشت، چهل گردنه، چهل روز واقعه، چهل سال سختی و مقاومت و مبارزه علیه زیاده خواهی استکبار گذشته است و دشمنان این ملت هنوز سوسوی امیدی به از بین بردن این درخت تناور دارند. هیهات! ملتی که با تمام وجود علیه نظام سلطه قیام کرده محال است که دوباره تن به ذلت بیگانه داده و استقلال و عزت خود را از کف دهد. ملت ما نهضت خونین خود را وامدار حرکت سرخ «حسینی» است که با نثار جان و تن راه حقیقت خواهی و حقیقت جویی را برای همیشه تاریخ گشوده است. امروز هر چند دستگاه عریض و طویل تبلیغات دشمنان، همسو و همگام سعی در ناامید کردن مردم و ایجاد جو بی اعتمادی و سوء ظن مردم و نظام را دارند و در یک حرکت هوشمندانه تطهیر نظام شاهنشاهی را دنبال می کنند، لیکن دانشجویان و اساتید و دانشگاهیان ما بیدارند و با وجود همه نواقصات و کاستی ها در سیستم مدیریتی کشور هیچگاه قافیه وحدت و امید و بالندگی را فراموش نخواهند کرد و دست در دست هم همراه با اقشار مختلف جامعه روبه سوی فردایی روشن تر و امیدبخش تر با یکدلی، سخت کوشی و روشنگری، آینده ای نویدبخش را رقم خواهند زد.

در این روزهای خاطره انگیز که با منزلت و عظمت فاطمی آمیخته شده است و در چهلمین سالگرد پیروزی انقلاب اسلامی ایران، دانشگاهیان دانشگاه تبریز ضمن تجدید میثاق با آرمانهای امام راحل، مقام معظم رهبری و شهیدان گلگون کفن انقلاب و دفاع مقدس از همه دلسوزان و علاقمندان به میهن و کشور اسلامی می خواهد، در کنار هم و با وحدت و یکپارچگی در راهپیمایی 22 بهمن شرکت نموده و عزم راسخ خود را برای پیروزی نهایی جبهه ایمان بر جبهه کفر و نفاق اعلام دارند.

پاینده باد جمهوری اسلامی ایران پاینده باد ملت قهرمان ایران پاینده باد راه سرخ شهیدان

دانشگاه تبریز