در دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی؛ نشریه پژوهش‌های فلسفی دانشگاه تبریز به عنوان «مجله برتر» انتخاب شد

۱۰ بهمن ۱۳۹۷ | ۱۰:۲۸ کد : ۸۷۰۹ اخبار

نشریه پژوهش‌های فلسفی دانشگاه تبریز، در دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی به عنوان «مجله برتر» در حوزه علوم انسانی در ایران انتخاب و مورد تقدیر قرار گرفت.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر محمد اصغری، سر دبیر نشریه پژوهش‌های فلسفی دانشگاه تبریز در این ارتباط گفت:  مجله علمی-پژوهشی« پژوهش های فلسفی (Philosophical Investigations)» گروه فلسفه دانشگاه تبریز اخیراً نیز در ارزیابی نشریات وزارت علوم، تحقیقات و فناوری درجه A+ را اخذ کرده بود.

دانشیار گروه فلسفه دانشکده ادبیات فارسی و زبانهای خارجی دانشگاه تبریز در ادامه افزود: این مجله علاوه بر پایگاه های استنادی داخلی در بیش از 10 پایگاه استنادی بین المللی از قبیل، - Doaj- Philpaper Index,  oaji, accademia, sindexs,  ERIH PLUS, cosmos, scirev, portal.issn, نمایه شده است.

وی در ادامه با تاکید بر اینکه فصلنامه پژوهش های فلسفی تنها مجله فلسفی ایران است که هر سال یک شماره به زبان انگلیسی و فرانسوی نیز منتشر می شود، یادآور شد: دو فیلسوف بزرگ یعنی پروفسورسوزان هاگ (استاد فلسفه از دانشگاه میامی آمریکا) و پروفسور گالن استراوسون (استاد فلسفه دانشگاه تگزاس آمریکا) از جمله اعضای هیئت تحریریه این نشریه هستند.

همین گزارش حاکی است: دهمین جشنواره بین‌المللی فارابی با حضور دکتر اسحاق جهانگیری معاون اول رئیس جمهور،دکتر سورنا ستاری معاون علمی و فناوری رئیس جمهور، دکتر منصور غلامی وزیر علوم، تحقیقات و فناوری، دبیرکل کمیسون عالی ISESCO و جمعی از روسای دانشگاه‌ها، موسسات آموزش‌عالی، پژوهشگاه‌ها، پژوهشکده‌ ها، اساتید و پژوهشگران صاحب نام حوزه علوم‌انسانی و اسلامی در سالن اجلاس سران برگزار شد.

در این دوره از مجموع آثار دریافت شده در بخش داخلی از ۱۶ اثر و فرد برگزیده تقدیر شد. همچنین یک جایزه ویژه به بخش مطالعات میان‌رشته‌ای اختصاص داده شد. در بخش بین‌الملل نیز ۷ نفر به عنوان برگزیده اعلام شدند.

همچنین در این جشنواره تلاش شده است جوانب مختلف فعالیت‌های پژوهشی مورد نظر قرار گیرد. به همین دلیل، علاوه بر آثار پژوهشی ـ که مستقل از صاحب اثر ارزیابی می‌شوند ـ به اشخاص و نهادهای مؤثر در امر پژوهش نیز توجه شده و از ۱۳ فرد و نهاد با عناوین؛ شخصیت علمی پیشرو علوم انسانی و اسلامی، پیشکسوت علوم‌انسانی و اسلامی، مترجم برتر و نظریه‌پرداز برجسته و همچنین انجمن علمی برتر و نشریه علمی- پژوهشی برتر تقدیر به‌عمل آمد.