کارگاه آموزشی مدیریت سبز در دانشگاه تبریز برگزار شد

۰۵ دی ۱۳۹۷ | ۱۱:۱۹ کد : ۸۴۶۱ اخبار

از سوی پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز، کارگاه آموزشی مدیریت سبز برگزار شد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، دکتر مهدی ضرغامی سرپرست پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز با اعلام این خبر گفت: این کارگاه آموزشی با هدف آموزش مصرف صحیح و کاربردی آب توسط نیروهای خدمات اداری این کارگاه با شرکت 140 نفر از مستخدمین دانشگاه اعم از شرکتی و قراردادی برگزار شد.

سرپرست پژوهشکده محیط زیست دانشگاه تبریز افزود: فرهاد پاک نیا مدیر مشارکت های مردمی شرکت آب منطقه ای استان و محمد امین واعظی پژوهشگر حوزه مدیریت سبز و دانشجوی تحصیلات تکمیلی دانشگاه تبریز از سخنرانان این کارگاه بودند که به اهمیت آب، چالش های بحران پیش رو و تشریح استفاده مناسب از آّب پرداختند.

دکتر ضرغامی اضافه کرد: همچنین پروژه مدیریت سبز دانشگاه تبریز در نظر دارد ضمن انجام اقدامات سخت افزاری، با ترویج و آگاهی رسانی عمومی، بصورت نرم افزاری نیز نسبت به حصول موفقیت کامل در توجه به منابع طبیعی اقدام نماید.

یادآور می شود: این کارگاه با همکاری مدیریت منابع انسانی دانشگاه تبریز برگزار شد.

خاطر نشان می شود: پخش کلیپ، پرسش و پاسخ و تقدیر از حاضرین برنامه های دیگر این کارگاه بود.