با شرکت دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد؛ نمایشگاه توانمندی های دانشگاه های ایران در اقلیم کردستان

۲۸ آذر ۱۳۹۷ | ۱۶:۲۸ کد : ۸۳۹۷ اخبار

نمایشگاه ویژه توانمندی های دانشگاه‌های جمهوری اسلامی ایران با شرکت دانشگاه تبریز آغاز بکار کرد.

به گزارش روابط عمومی دانشگاه تبریز، این نمایشگاه با هدف ایجاد و گسترش ارتباطات علمی و فرهنگی فی مابین طی روزهای 28 و 29 آذرماه سال‌جاری در دانشگاه صلاح الدین شهر اربیل عراق برگزار می شود.

همین گزارش حاکی است: دانشگاه های تبریز، تهران، علامه طباطبایی، ارومیه، اصفهان، خوارزمی، علوم پزشکی تهران، امیرکبیر، خواجه نصیرالدین طوسی، شریف، زنجان، گیلان، کردستان، بوعلی سینا، صنعتی انوشیروانی بابل، فنی و حرفه ای، فردوسی مشهد، جامع علمی کاربردی، علم و صنعت، یزد، تربیت مدرس، الزهرا، حکیم سبزواری، موسسه پژوهشی علوم و صنایع غذایی و پژوهشگاه پلیمر و پتروشیمی ایران از جمله دانشگاه های شرکت کننده در این نمایشگاه هستند.

خاطر نشان می شود: مرکز همکاری های علمی بین المللی وزارت علوم تحقیقات و فناوری، وزارت آموزش عالی و پژوهش های علمی اقلیم کردستان عراق، دانشگاه صلاح الدین و سرکنسولگری ایران در اربیل عراق برگزار کنندگان این نمایشگاه هستند.

یادآور می شود: این نمایشگاه با حضور دکتر یوسف گوران وزیر آموزش عالی اقلیم کردستان عراق و دکتر عبدالحمید علیزاده مدیرکل دانشجویان غیر ایرانی وزارت علوم افتتاح شد.

همچنین برگزاری کارگاه های آموزشی از جمله برنامه های جنبی این نمایشگاه است.